Pelan Pemasaran Komisyen Lumayan Pengedar

Para pengedar dibayar komisyen berdasarkan jumlah jualan yang mereka lakukan. Selain itu, pengedar dibayar komisyen di atas penggunaan tambah nilai (topup) oleh pengedar / pengguna lain yang mereka daftarkan.
Di sini ia menggunakan sistem affiliate. Dengan sistem ini, anda sebagai pengedar berpeluang mendapatkan pendapatan yang amat lumayan.
 
 
Bagaimana Untuk Menjadi Pengedar / Dealer Tone WOW
Jika bermula  LITE  (RM10), ada dua cara untuk naik ke Normal Member (UPGRADE).
 
Cara Pertama
Upgrade dengan membuat bayaran RM100 kepada HQ Tone WOW. Secara automatik status anda akan
berubah dan persen % komisyen pun akan berubah.
 
Cara Kedua
Apabila komisyen mencecah RM100 (auto upgade), status anda akan berubah dan persen % komisyen pun juga akan berubah.
 
Lite boleh daftarkan Lite.
Lite boleh daftarkan Normal Member.
Normal Member boleh daftarkan Lite.
Normal Member boleh daftarkan Normal Member.
 
Bonus Fast Track:
Direct register RM30 (jika mereka upgrade dari Lite ke Normal member dengan syarat pengedar tersebut berstatus Normal Member).
 
Kenaikkan Pangkat:
Untuk kenaikan pangkat seterusnya dari Service Center (SC), Premium Service Center (PSC) dan Branch (BR) adalah mengikut performance / komisyen anda. Jika performance anda bagus secara automatik title anda akan diupgrade (bermula Januari 2019).
 
Peluang ini terbuka kepada semua rakyat Malaysia atau apa sahaja kerakyatan anda.Dengan syarat anda tinggal di Malaysia dan mempunyai kad pengenalan (12 tahun ke atas) atau memiliki passport serta mempunyai akaun bank tempatan.
 
Pengedar simkad LITE (RM10), komisyennya 2%, 3%, 3%, 7% seperti diterangkan di bahagian PELAN PEMASARAN TONE WOW di bawah.
 
Manakala bagi ahli Tone Group sedia ada yang masih aktif dan telahpun layak komisyen 13%, boleh terus menjadi pengedar Tone WOW hanya dengan bermodalkan RM10 (HiWOW). Komisyen anda berstatus Normal Member.
 
Pendaftaran boleh menggunakan website dan juga aplikasi myWOW yang boleh dimuat turun di PLAY STORE / APP STORE ke handphone pengedar atau pengguna Tone WOW itu sendiri.
klik terus website : https://www.tonewow.net/twmain/
 
 
Pelan Pemasaran Tone WOW
1. Untung Jualan Simkad
2. Pengaktifan LITE 
3. Naik taraf LITE (Upgrade) 
4. Komisyen Penajaan (Direct Subscriber)
5. Komisyen Perkongsian (Shared Subscriber)
6. Royalti simkad (Overriding Simcard) 
7. Bonus Tahun Baru 
 
1. Untung Runcit Simkad 
Untung runcit  
Pendaftaran untuk NORMAL MEMBER, package tersedia Data Internet 5GB, 100 minit panggilan sama network, 30 minit panggilan semua network. Tempoh sah kredit 30 hari.
 
 
2. Pengaktifan LITE
Berkuatkuasa 1 Januari 2020, Insentif Pendaftaran Pek Permulaan LITE akan dibayar sekali gus dan berdasarkan kepada Nilai Tambah Nilai Pertama selepas Pendaftaran, seperti berikut: 
 Bonus Topup Pertama
 
3. Naik Taraf LITE
LITE naik taraf (UPGRADE) melalui 2 cara
1.  Komisyen mencecah RM100 (auto upgrade)
2.  Bayar RM100 menggunakan wOWlet pada pautan "UPGRADE". 
 
* Pakej topup RM30 tidak diberikan
 
auto upgrade 
 

4. Komisyen Penajaan (Direct Subscriber)

 Direct Subscriber 

Setelah mencapai 4 orang penajaan, komisyen penajaan pengguna pertama, kedua, ketiga dan keempat berubah mencapai maksima sama seperti tajaan yang keempat.

Anda boleh menaja seberapa ramaipun penguna.

TAJAAN TIADA HAD. 

5. Komisyen (Shared Subscriber)

Shared Subscriber 

* Layak kepada yang telah menaja 4 dan keatas sahaja.
* LITE 7%, NM 13%, SC 15%, PSC 15%, Branch / PBR / BP = 17%

* Setiap pengguna PERCUMA yang anda akan terima melalui sistem REVERSE 2 UP sebagai shared subscriber, setelah pengguna tajaan anda juga telah lengkap membuat empat (4) penajaan, anda akan menerima 2 lagi shared subscriber yang baru (bulatan biru).

* Hanya 2 orang sahaja tajaan anda daripada 4 orang yang pertama dipilih oleh sistem REVERSE 2 UP  ini secara rawak untuk dikongsikan sebagai shared subscriber kepada penaja (upline) anda (bulatan kuning).

6. Royalti Simkad (Overriding Sim Card)

 Royalti Simkad

Ini adalah komisyen utama dalam Tone WOW (TONE PLUS) yang menjadikan pendapatan mencecah Ratusan Ribuan dalam sebulan.
Setiap simkad yang anda beli, nombor siri akan dipindahkan (allocate) kepada akaun anda untuk melayakkan % (percent) di atas mengikut pangkat (rangking) masing-masing.

Simkad tersebut boleh diedarkan pada siapa-siapa pun. Anda tetap menikmati % (percent) tersebut setiap kali simkad tersebut di tambah nilai (topup).

7. Bonus Tahun Baru

 Bonus Tahun Baru

*Mulai Januari 2020 maksimum sehingga 18% sahaja.

Tajaan LITE juga layak untuk terima Bonus Tahun Baru ini.

 

Ok sekarang kita tengok pula anggaran pendapatan jika setiap ahli dalam kumpulan cuma menaja 10 orang saja. Contoh pengiraan ni cuma berdasar

kan 1 bonus saja iaitu bonus topup. 

Duplikasi 10

RM900,000 pendapatan anda dalam masa 6 tahun!! Berbaloi atau tidak? Mungkin nampak macam mustahil tapi siapa tahu itu rezeki anda. Tapi seperti perpatah perjalanan 1000 langkah bermula dengan langkah pertama. Begitu juga jika anda ingin dapat pendapatan seperti tadi tiada jalan lain, anda juga mestilah mulakan langkah pertama dengan daftar sebagai ahli/agen Tonewow sekarang juga.

DAFTAR LITE DENGAN BERMODALKAN RM10 ANDA SUDAH BERGELAR AGEN 

Daftar SEGERA hari ini. Kami akan terangkan lebih lanjut dan BANTU ANDA untuk BERJAYA BERSAMA KAMI.Smartway :: Wed,16,Dec,2020    admin ::